Kaarsen en kandelaars
Bekijk hier onze kaarsen en kandelaars
Decoratie
Bekijk hier onze decoratie
Kerst
Bekijk onze kerstartikelen hier
previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

Naast de administratieve mogelijkheden van Ploon Support, richt Ploon Craft zich op creativiteit, decoratieartikelen en musthaves op het gebied van wonen. Ook het verzorgen van relatiegeschenken ‘op maat’ behoort tot de mogelijkheden.

De creatieve kant van Ploon Support & Craft is zo veelzijdig dat het een eigen website verdient. Voor alle mogelijkheden verwijzen wij je door naar www.plooncraft.nl waar je alle items en mogelijkheden kunt vinden die Ploon Craft te bieden heeft. Je kunt hier gemaakte, vermaakte of opgeknapte ‘one of a kind’ items vinden die een nieuw leven hebben gekregen, maar ook nieuwe items die helemaal de trend van deze tijd zijn. Verder kun je in onze agenda zien waar Ploon Craft naast de showroom allemaal aanwezig is met haar artikelen. Houd deze goed in de gaten!

De webshop wordt regelmatig gevuld met nieuwe artikelen, kijk dus regelmatig naar ons aanbod.

Heb je vragen over een bepaald artikel of wat Ploon Craft nog meer te bieden heeft, neem dan gerust contact op via het contactformulier! Woon je in de buurt en wil je artikelen in ‘het echt’ zien of heb je een cadeautje nodig? Bel of app en kom gerust langs om te kijken.

Share this Page