Over ploonsupport
Meer weten over wie ik ben en wat ik doe? Lees dan snel verder!
Support in any way
Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden bij Ploonsupport, ontdek ze hier!
Contact
Enthousiast geworden? Neem dan hier contact op!
previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

Heb je een klein bedrijf of ben je ZZP’er? Wil je je liever richten op jouw eigen werkzaamheden of heb je gewoon weinig affiniteit met administratie? Het is toch zeker belangrijk een goede structuur in je administratie en boekhouding te hebben. Een duidelijk overzicht van je inkomsten, maar ook zeker je uitgaven en uiteindelijk uiteraard het resultaat!

De administratieve en financiële rompslomp kan je soms even te veel worden. Misschien omdat je er naast het voeren van jouw werkzaamheden geen tijd voor hebt om het allemaal bij te houden óf gewoon omdat je er te weinig verstand van hebt.
Je kunt als snel het overzicht kwijtraken als je dit niet met regelmaat bijhoudt.
Een goed administratief en financieel overzicht geeft je rust en meer de gelegenheid je tijd te besteden aan de dingen die jíj wilt doen een waar jíj goed in bent.

Wij kunnen jou helpen om alles (weer) in perspectief te krijgen. Je controle en overzicht geven, zodat je daarna de draad eventueel zelf weer op kunt pakken, of je in de toekomst te blijven ondersteunen wanneer dit nodig is.

Door samen te analyseren wat jij of jouw bedrijf nodig heeft en een goed plan van aanpak op te stellen, kunnen eventuele administratieve (of financiële) achterstanden op een redelijke manier weg gewerkt worden.

Onze werkzaamheden gaan tót aan de boekhouder. Wij doen het voorwerk voor het aanleveren van je administratie tegen een lager tarief dan een boekhouder per uur rekent. Maar het is, in overleg, ook mogelijk om de boekhouding aan te leveren bij jouw boekhouder en het benodigde contact te onderhouden voor bijvoorbeeld de kwartaalaangiftes.

Het is bij ons mogelijk je administratie te voeren in een programma waar jij zelf al in werkt, of in een boekhoudprogramma waar wij zelf mee werken.

Herken jij jezelf of je bedrijf in deze situatie? Neem dan vrijblijvend contact op voor een gesprek. Dan gaan we je zo snel mogelijk jouw ‘rust’ terug geven!

Share this Page